Hos oss på Sandström strävar vi efter ständiga kvalitetsförbättringar i alla led. Från inleverans av råvaror och material, ända till båten är levererad till kunden.

Om Sandström

Sandström Innovation har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.

Upplev känslan

Tänk vilken fantastisk natur vi har alldeles inpå oss. Både till lands och till sjöss. Även om våra båtar tillverkas i en bygd präglad av både guld och gröna skogar har vi en speciell förkärlek till vattnet och båtlivet.

Friheten på vattnet skapar möjligheter. Sandströms båtar likaså. De skapar möjligheter för dig att kombinera både nytta och nöje. Att uppfylla dina drömmar och ge dig nya, oförglömliga upplevelser på vattnet.

Är många och långa fisketurer ditt stora intresse har du mycket att välja på i vårt breda modellprogram. Längtar du hellre efter sköna dagar med utflykter på någon av våra fantastiska sjöar eller i vår storslagna skärgård har vi många modeller som passar som hand i handske även för dig.

De gemensamma kännetecknen för våra båtar handlar om komfort, karaktär och körglädje. Att de är stabila, säkra och stilfulla förstärker den speciella Sandström-känslan. Den har tusentals ägare av våra båtar redan upplevt.

Välkommen ombord även du!

Kvalitetstänkande i stort & smått

Sandström är ett familjeföretag som under flera generationer byggt kvalitetsbåtar och därigenom skapat ett utvecklat kvalitetstänkande i stort och smått. Ett tänkande som startar redan i konstruktionsstadiet.

Hos oss på Sandström strävar vi efter ständiga kvalitetsförbättringar i alla led. Från inleverans av råvaror och material, ända till båten är levererad till kunden.

Våra framgångar grundas till stor del på ett konsekvent kvalitetstänkande. Och det tänker vi definitivt inte ändra på i framtiden heller. Att göra saker och ting rätt redan från början skapar förutsättningar för att i framtiden göra ännu bättre båtar för våra nya kunder.

Även om våra båtar tillverkas i en bygd präglad av både guld och gröna skogar har vi en speciell förkärlek till vattnet och båtlivet.